Grått och dimmigt...

....väder ute idag. Men dagen är ändå fylld till bredden. Vi ska ut till Holmsund och gratulera en av barnens kusiner, sen hem för att byta om till Bamsegympan. Så här på morgonkvisten ska jag vika och stryka tvätt. Jag ska även göra iordning middag så vi snabbt kan värma innan vi ska på gympan.

Det blir en slitsam vecka. Jobb och deltagande i partiets alla event inför valet. RÖSTA RÖTT!!!!
Nä, om man skulle ta och påbörja dagen lite lätt med en kopp kaffe och en tjuvkik på Facebook.

Blogg

Dags att skriva lite tänkte jag. Jag har haft en otroligt härlig sommar. Bad, sol och god mat vilket syns alldeles för väl. Men efter ett sönderslitet knä blir det inga joggingturer eller Powerwalks. Det blir vattengympa för hela slanten. Sen så har vi ju Bamsegympan förstås. Barngympa. Mina troll är med och jag gick och blev bamsegympa-fröken i årsskiftet. Det är riktigt kul. Tänk om man hade samma energinivå som barnen. Jisses, man skulle ju hinna med allt och lite till.
Just nu är älgjakten i full gång så jag har huset fullt med folk. Svärfar och hans bror jagar. Jag och Johan är mattanter och fixar allt sånt under jakten. Men vi får bra betalt...i form av ett års förbrukning av älgkött *mums*

Vad har mer hänt. Jo, lille maken blidde 40 bast förra veckan. Så under helgen som varit har vi haft besök av hans syster med make och barn. På lördagen, efter svägerskan med familj åkte hem, fick jag ett efterlängtat besök av en barndomsvän med en liten son på 13 månader. Hon bor i USA så det är inte så ofta man ser henne nu förtiden så det var så kul att träffas.

Nu ska jag ut och göra höst i rabbaterna, klippa ner humlen och så in lite gräs där det behövs. Sen har svärfar lovat att göra fläskpannkaka till middag, det ska bli riktigt gott. Han gör otroligt god fläskpannkaka.

Nu-kaffe, sen på med arbetsbyxorna.

RSS 2.0