1995 =)

Fick ett år av min syster Jenny att minnas. Hahahaha...ja, vad kan man säga annat än året då man fyller 20 är det bara ett minne som etsar sig fast....man fick gå på bolaget och handla =) Hahahaha. Det hände mycket det året. Sånt jag inte tänkt på på väldigt länge....ja, 1995 tåls att tänka på en stund. I allafall för mig =)

hormoner

Har haft en sån där typiskt tjejig dag. Där jag är offret för alla orättvisor som finns. PMS, en välsignelse eller. Jag har gråtit åt allt jag sett på tv och bara varit allmänt fånig. Men men....dom här dagarna ska väl oxå göras. Men jag gillar dom inte. Inte alls.
Annars så är jag på väg till doktorn igen. Denna gång med växande smärtbild i händer och fötter. Var även med om en mindre olycka på jobbet som triggade det ännu inte läkta ryggskottet...så förra torsdagen gick jag runt huset och ladugården i nästan en timme och bara grät av ren smärta. Det var bättre på lördagen men jag har fortfarande sååååååååå ont när jag sitter. Men men. Det ska väl kännas att man lever??

Dagen har gått i samtalens tecken. Jag har ringt runt och försökt få tag i allergisköterskan inför höstens kommande prövningar. Amanda ska börja med hyposens-sprutor mot sin kraftiga allergi. Så det behövs lite omstruktureringar gällande tamburen i skolan. Hoppas jag slipper bråka om det bara. Jag är så less på att vara föräldern som bara ställer krav och är en Schtombachfuirer.
Nu ska jag dock lägga mig och läsa.

...En ansats.

Jag har tänkt ge mig på nått nytt. Jag ska börja baka matbröd själv. Det finns så många underbara recept och hela jag bara skriker efter att få prova. Jag har aldrig riktigt vågat matbröd då jag är rädd för att misslyckas. Men med ny inställning och mod så banne mig...jag ska ge mig på att baka matbröd. Jag kan ju inte mer än misslyckas och  tänk....om jag lyckas över förväntan och det blir riktigt gott. -Va kul =)
Nu har livet återgått till vardag. Första arbetsdagen är avklarad och barnen har bara ledigt en vecka till. Amanda, stora tjejen, börjar 1:an, det är bara hur spännande som helst =) Det måste dock inhandlas lite grejor till skolan...väska. Första skolväskan...iiiiiii vart flyger tiden iväg. Hon for ju nyss runt i gåstolen och stal tv-tidningen för att äta upp den. Hjälp...tiden flyger med mig oxå är ju bara att konstatera. Swisch, swisch så är jag gammal och rynkig. Nä, dom tankarna slår vi bort och tar och gör kväll för barnen.

Tjing tjing

JagDet är väl snart dags att säga tack för denna sköna sommar. Strumporna har åkt på igen och långbyxorna har dammats av. Känner mig faktiskt sugen på att börja jobba igen.
Sommaren har varit fantastisk. VILkET väder vi har haft. Underbart. Det känns som att man lagrat tillräckligt mycket ljus för att ta sig igenom ännu en vinter. Förhoppningsvis blir inte kommande vinter lika kall. Det är underbart med vintrar med mycket snö.....men gärna då med temperaturer så man kan vara ute och busa i den. Av nån anledning så är det bara jag i familjen som gillar att vara ute i -30.

Nu står lilleman och tjatar om att han vill dammsuga...så det ska han få göra.

RSS 2.0