Gympa o skytteträning

Nu är det snart dags att åka iväg med barnen. Elias ska på Bamsegympa och Amanda ska åka med pappa till Fritidscentrum och prova på skytte tillsammans med en klasskompis. Vi får väl se vad hon tycker.
Dags att göra sig lite representabel =)

....Tvivel...eller inte

Jag kan bli så otroligt leds på att folk tar kontentan ur sin verklighet. Har man funderingar...varför inte bara fråga den det berör. Men så funkar det tyvärr inte. Men sen att jag alltid måste ta åt mig, att jag måste inhysa ett tvivel om mig själv....gör mig så förbannad. Jag borde lärt mig vid det här laget att jag själv vet bäst om sakerna som berör min vardag, min familj och mitt liv. Jag måste bli bättre på att inte ta åt mig så förfärligt.

Nu ska snart barnen hämtas från respektive förskolor och sen vankas middag, läxor och sago-mys. Jag tänker bara så fullt ut gå helt upp i min roll som hustru och mamma. Nu är jag så leds på folk. Jag måste sluta känna att jag ska vara alla till lags. Det är ändå alltid nån som tycker att man gör fel. Så länge jag gör det jag tycker är rätt för mig som person, för min familj och i att i mitt arbete vara proffesionell så räcker väl det. Det är dom sakerna som är viktigast.
Sen senast jag skrev har Amanda fyllt 7 år. Det känns omöjligt att hon börjar skolan i höst. Vart tog åren vägen?? Har jag blivit äldre....nja, ska jag erkänna det hahahha. Jodå, jag har oxå blivit äldre men än är det inte dags för Botox. Elias har haft skrutt med magen och fått varit in på Barn för läkarbesök, så nu avvaktas det. Det har blivit bättre men förmodligen så blir det en magnetröntgen av hans lilla mage. Det jag glatt mig åt är att han fått tillbaka hullet efter en magsjuka som bara inte ville ge med sig.
Johan har överraskat och köpt nya sängar åt oss. Underbart. Vi har hunnit grilla ute 3 ggr då vädret varit underbart. Allt under -25 klassas som underbart efter en sån här vinter =)

Men nu ska jag bege mig iväg. Tjing

RSS 2.0