Tiderna svajar

Det är inge kul just nu. Det ska sägas upp folk inom socialförvaltningen och jag står med sannolikhet på den sidan som blir varslad.....sist in först ut. *suck* Visst, visst....det kan öppna för nya möjligheter och är väl inte det värsta som kan drabba en. Men det känns ändå tråkigt om jag skulle bli uppsagd.
Det som gör mig mest arg är att förra veckan lät det som 14-15 personer. Igår, 27/3, lät man göra kännt att det skulle bli upp till 25 st. Man blir ju snurrig av allt velande. Men men, det är bara att gilla läget.

Ikväll vankas det Zumba för hela slanten. Det ska bli skönt och kul.

grått....

Jag jobbar delad tur idag....vädret är grått, trist, slaskigt och blött *suck* Fast lika glad för det är jag för jag har börjat övningsköra =)
Första turen vart idag. Johan gjorde en välplanerad rutt som jag körde två svängar. Jag fick känna lite på att växla osv =) Nervös har jag varit hela förmiddagen. Kul var det.
Nu ska jag fortsätta jobba. Börjar om kl 17.00 och jobbar till 22.00

Tjing på er/Annelii

....usch

Jag är så less och trött på denna värkande nacke. Men det som gör mig mest less är att det inte finns NÅN hjälp att få. Är purken och kinkig idag.

Är i bakar-tagen

Idag skall det bakas. Bullar, minikladdkakor, muffins, snöstjärnor, chokladsnittar, mocka rutor och snickerskakor. Amanda, vårt lilla sockergryn, ska ha kalas. ....bara en månad försent. Stackarn hade vattkoppor då hon fyllde år. Sen har jag jobbat helg och det har varit sportlov men nu äntligen är det dags =)

Dags att sätta igång.

Bullar

Muffins med choklad frosting

Snickerskakor

...rimm

Jag tycker att det är kul att skriva rimm. Fast just nu är inte rimmet i trimm. Tänkte att jag här skulle öva och med knapper på tangenterna fingrarna bedöva.
Just i dag känner jag mig trött och slut....ni skulle sett vad jag såg när jag i morse tittade ut. En ekorre på ladugårdsväggen klättrade i rasande fart. På dom små benen hade den fart.
..................nä, nog med rimm för denna kväll. Känner mig trött och borde sova, imorgon ska det bakas kan jag lova. Snöstjärnor, mockarutor och snickerskakor. Bullar minipizzor och minikladdkakor. För på lördag vankas det kalas för en tjej som fyllt åtta. Åren bara rusar, det är ingen måtta. Tur att jag slutat fylla år, det ända som avslöjar mig är mina gråa hår.
Nä, natt natt till alla er därute. Sov så gott. Imorgon är denna dagen ett minne blått.

Usch...

Blå-is och halt som såpat glas....sånt väglag gillas inte då man tar sig fram till fots eller på cykel. Jag tänker svära en hel ramsa, för mig själv i källaren.


Dags för ny frisyr



Jag gillar den här frisyren....skulle vilja få till den igen men måste nog springa förbi frissan en vända då =)
Jepp, det är nog vårkänslorna som gör sig påminda, fixa frippen, trimma kroppen och förnya garderoben. Fixa frippen och trimma kroppen går väl an. Men det där med att förnya garderoben *suck*. JAG HATAR ATT SHOPPA KLÄDER!!!!!
Det måste vara det tråkigste som finns. Modet går aldrig i det jag gillar hahahahaha =) Jag gillar femenina baggyjeans, randigt, långa linnen osv osv. Jag är helt såld på adidas men det känns inte riktigt ok att komma på Kommunfullmäktige med träningskläder =) Nä, krafttag skall tagas och garderoben skall förnyas.

Annars så händer det spännande grejor just nu. Körkortet ska tas. Handledarutbildning denna vecka och förhoppningsvis så är jag på gång med intensivkurs redan vecka 12. Jag är taggad till tänderna. Jisses vad jag längtar efter att kunna köra bil. Slippa gå eller cykla, slippa vara beroende av att maken kan och orkar köra mig överallt. FRIHET!!! Så tummars ska hållas hoppas jag =)

Nu-säng. Imorgon kommer mamma och systerdotter på besök ett par dagar =)

...man kan ju hoppas

...att vi blir tillräckligt många som vill gå handledarutbildningen denna vecka. Jag kanske ska förklara....Jo, mitt körkortstillstånd kom förra veckan men nuförtiden måste man ju ha gått en handledarutbildning för att få övningsköra. Så både jag och maken måste gå. Jag är taggade till tänderna att äntligen få sätta igång med körkortet =) Det ska bli så skönt att kunna åka iväg själv när jag vill. Att inte behöva vara beroende av att Johan kan köra. Han kommer i sin tur njuta av att slippa vara den som måste fara överallt. Skjutsa till alla aktiviteter för barnen osv. Det ska bli så härligt =)

Nu vankas sportlov. Och jag har påbörjat sportlovetmed att vara förkyld. Men men. Jag tänker inte deppa ihop för det. Det är bara att bita i och komma igen. Men me lugna tag. Alla verkar gå runt och vara lite småförkylda. Jag blir så lätt sjuk att det är lite förödmjukande. Men planer för denna vecka finns. Vi får besök av systerdottern och min mamma i ett par dagar. Det ska bli kul. Hoppas det vackra vädret håller i sig bara =)

Nu ska jag ta och kura ihop lite och samla kraft nog att göra lunch.

RSS 2.0