..::Bröllop o "Lilla Vasaloppet"::..Förra veckan hade dom "lilla Vasaloppet" här i Vindeln. Vår lilla sessa Amanda syntes på bild på VK.se. Amnda står på vänster sida, lila jacka och rosa mössa och med nummer 11 på bröstet =) Hon var så duktig.

Annars så närmar sig påsken med stormsteg och jag har precis återhämtat mig från en förkylning. Det är aldrig trevligt att vara förkyld. Det känns alltid som att man aldrig någonsin kommer att bli frisk igen. Men det blev jag. Även denna gång =)
Det har väl inte hänt så mycket nytt...jo, vi har ju varit på ett bröllop. Den 20:e mars gifte sig våra vänner i Döbelnspark i Umeå. En otroligt vacker cermoni. Sen god mat, vackra tal och bara så mycket skratt. Så nu har Elias somnat borta för första gången. Han och Amanda var hos faster. Vi hämtade dom och åkte hem vid 23-tiden. Det känns kul att det går så bra för dom att sova borta. Amanda har ju varit och sovit hos mormor i 2 omgångar nu. Nått hon tycker är otroligt roligt och bara längtar efter att få göra igen.

Nu ska jag ta och spendera dagen med städning och fix.
Tjing tjing

..::Underbara Salem::..

Jag är så bestört över att Salem inte vann melodifestivalen. Keep on walking måste vara den bästa låt jag hört på åratal. Helt otroligt vilken musiker han är Salem. Jag är helt övertygad om att Keep on walking skulle klara sig bättre i Eurovision finalen, den är mer tilltalande ute på kontinenten är jag helt övertygad om. Den tilltalar alla sorters humör för mig, bra i alla lägen. Synd, synd, synd att han inte vann.

RSS 2.0