..::Undrar::..

Jag sitter på jobbet, har ledigt mellan passen på en delad tur, och funderar på allt mellan himmel o jord. Just nu ligger mina tankar på att det verkar komma en dålig period. Yrseln är tillbaka på alla sätt möjliga. Det är väl just den som drar ner måendet mest. Allt annat har jag lärt mig att leva med. Men yrseln gör det jobbigt. Det är inte så att den spökar hela tiden som den gjorde för 11 månader sen. Men just i lägen där jag tittar lite neråt så håller jag nästan på att tippa omkull. Jag var hos läkaren igår för uppföljning och han provocerade fram yrseln så jag fick sätta mig på golvet. Obehagligt men det är tydligt att den kommer från nacken. Det som stör mig mest är vetskapen att det går inte att göra nått åt det. Tack vare skadan får hjärnan fel signaler skickade, dvs att jag kan titta rakt fram men hjärnan får signaler att jag har huvudet vänt åt vänster tex, detta skapar yrsel.
Jag har inte riktigt tid för att bli dålig just nu. Det är utbildningar, möten och träffar om vartannat så jag har verkligen inte tid. Det är saker jag inte vill missa men jag måste prioritera att kunna jobba först och främst. Så då får möten och utbildningar komma i andra hand.
Nåväl, nog gnällt om det.

Annars så har vi haft en skön period. Barnen har varit lediga en hel del så vi har varit på Leo's bla och bara haft mys, bus och lek. Bara tråkigt att vädret varit så obeskrivligt tråkigt. Och det värsta med våren måste ju vara att det blåser så in i bomben mycket.
Just nu har vi lilleman hemma. Han är förkyld så det visslar. Man tycker så synd om dom då de är sjuka. Amanda har klarat sig än så länge, peppar, peppar ta i trä. Men hon börjar i stället känna av sin allergi. Så då vet vi att snart går hon in i en period där hon är väldigt trött o slut. Det tycker jag är så tråkigt, att hon blev allergisk. Hon bara älskar djur. Men vi har än inte gett upp hoppet om att det är sån allergi som växer bort.
Elle den lille filuren ska få träffa en talpedagog. Han är så sen med talet att förskolepersonalen tyckte att det kunde vara en bra idé. Imorgon är det utvecklingssamtal så då får vi väl höra om han ska få träffa henne/honom innan sommarlovet.

Nä, nu är det dags att röra sig ut på fältet igen.

tjing tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0