Kan det bli mer komplext??

Nä, det kan det inte. Jag står i dagsläget på två olika ställen. (OBS! Detta inlägg kommer att vara kryptiskt). Jag vet inte hur jag vill. Ena stunden känns allt rätt. Nästa känner jag mig tillbakahållen skrikandes efter att komma loss. Hur gör man?? Jag vet i ärlighetens namn inte hur jag ska göra för att komma vidare då det inte går att prata om saken. Det är inte ens lönt att försöka ventliera det hela. Men men.
Jag känner att jag har så mycket mer jag vill göra men jag kommer mig ingenstans där jag är nu. Samtidigt som jag lever med ro i kroppen och utan stress i själen. Är det värt att riva upp allt det bara för att jag vill mer med livet?? Jag önskar att jag kunde ta upp detta, prata om detta, få det förankrat och tillbakaspeglat. Men det går inte och det är kanske är därför jag känner att jag vill komma loss.

Jag ska fortsätta att fundera över hur jag vill ha det.....jag lär inte bli klokare, jag lär inte känna mig mer till freds men kanske, kanske kommer jag att få ordning på mina tankar så småningom.

RSS 2.0